Клийн Хелп е фирма за професионално почистване с богат опит и много доволни клиенти. Ние сме специализирани както в абонаментната поддръжка на офиси, домове и административни сгради, така и в основното еднократно почистване на къщи и апартаменти в цяла София. Нашият екип е изграден от добре обучени и опитни специалисти, които ще се погрижат за чистотата на вашия дом или офис помещение.

Нашата мисия

Ние искаме да свалим бремето на почистването на дома, прането на килимите или миенето на прозорците от раменете Ви. Без значение дали имате нужда от еднократно или абонаментно почистване за Вашия офис или дом, ние ще ви предложим най-добрата и качествена услуга. С нас ще бъдете спокойни и уверени, че домът Ви е поверен на доказан и опитен екип от специалисти.

Какво предлагаме

Ние от Клийн Хелп ви предлагаме цялостна грижа за почистването на вашия дом и работни помещения за цяла София на достъпни цени. С нас ще може да изберете дали да Ви помагаме редовно с домакиснките задължения или само да направим основното годишно почистване на дома ви. Която и от многото възможни опции да предпочетете, ние винаги сме насреща!

Как работим

Нашите мобилни екипи използват професионална италианска техника, за да премахнат ефективно наслоената прах и мръсотия в килимите, пердетата или по тапицерията на дивана ви в хола. Но освен че, използваме почистващи машини, ние не се колебаем да почистим и ръчно труднодостъпните места. С нас сте сигурни, че дори и най-тъмните кътчета в дома Ви ще бъдат изрядно почистени!