Пране на килими

  • Основно почистване на дома

  • Опитен и надежден персонал
  • Професионална техника
  • Достъпни цени
Свържете се с нас
Home » Пране на килими

Клийн Хелп ви предлага професионално пране на килими на място за всеки един квартал на София – от Люлин до Младост без изключение! Вие можете да разчитате на опитните ни специалисти, за да сте сигурни, че домашните килими, мокети или черги са прилежно изпрани и ароматизирани. Обадете се днес на 0886 20 90 90 и запазете дата и час за професионално изпиране на килима у дома с Клийн Хелп!

Защо да изперете килима си с нас?

Екипът от професионалисти от Клийн Хелп е квалифициран и доказан, с години опит в прането на всякакви материи и меки настилки. Ние използваме модерни и ефективни машини от водещи италиански производители, за да постигнем качествено почистване в дълбочина. Освен това препаратите, с които работим отстраняват всякакъв вид замърсеност – от най-различни петна до втрита дълбоко кал.

Как работим?

Годишното професионално пране на мокета или килима във вашия дом е необходимост. Още повече, ако имате малки деца или домашни любимци, а понякога и двете у дома. Ние използваме силата на горещата вода, примесена с правилните почистващи препарати, за да изперем в дълбочина килима в детската стая или хола ви. Ние извършваме предварителен оглед, за да преценим кои препарати да използваме за определената материя.

Как перем килими?

Процесът по почистването започва с прецизното прахосмукиране на повърхостта. Така премахваме още в самото начало голяма част от втъкната прах и други частици. След това внимателно третираме силно замърсени участъци или упорите петна със специални почистващи продукти. Оставяме препаратите да подействат от 10 до 15 минути, след което преминаваме към същинското почистване. С роторна четка втриваме шампоан до основата на килима.

Използваме мощен екстрактор, за да извлечем водата, с размитата в нея мръсотия от материята. В зависимост от дебелината на килима и атмосферните условия, изсъхването може да отнеме от час до половин ден.

Предимствата да изберете Клийн Хелп

Всяка опитна домакиня знае, че независимо от положените усилия през годината, килимите в дома трябва да бъдат изпрани качествено поне веднъж годишно. Дори и да се почистват редовно с прахосмукачка, прах и дребни частици се набиват в основата на тъкънта. Ето защо, обаждайки се сега на Клийн Хелп вие сте сигурни, че прането на килимите е качествено.

  • Доказан екип, с повече от 5 години опит в почистване по домовете
  • Професионална италианска техника и ефективни препарати
  • Отлични резултати и дълготраен ефект
  • Ние идваме и перем килима в удобно за вас време
  • Разумни цени и високо качество на извършената работа

Как да се свържете с нас

Искате добре изпран килим на пода в хола или детската стая? Тогава не се бавете, а позвънете още сега на 0886 20 90 90. Ние от Клийн Хелп предлагаме точната услуга за вас – пране на килими на място! Нашите опитни специалисти ще посетат дома или офиса ви в предварително уговорен час и ще възвърнат предишния пъстър вид на килима. Не се колебайте, а се обадете още сега на един от най-добрите екипи в цяла София!