Пране на матраци

пране на матракПоддръжката на матраците чисти е трудна и изтощителна задача. Всекидневната им употреба води до бързо им замърсяване и захабяване. В такава ситуация имате нужда от професионална помощ за пране на матрак! Клийн Хелп ви предлага професионално почистване и пране на матраци в цяла София. Ние работим с модерна техника и качествени, вносни препарати. Обадете ни се днес на 0886 20 90 90, за да е чист матрака у дома ви всеки ден!

Защо е важно да почистите матрака поне веднъж в годината?

Дори и да е застлан матракът на леглото ви с чаршаф или друга постелка, с времето матерята му поема човешки течности като пот. Освен това ежедневното ползване спомага и за наслагването на прах, кожа и други частици. Оставяйки незабележими за човешкото око мръсотията и микроорганизмите трябва да бъдат премахнати, за да се гарантира вашия спокоен сън.

Как чистим матраци?

Екипът на Клийн Хелп използва доказини техники и методи при пранетo на матраци. Ние разполагаме с техника за изтупване на прахта и премахването на акари. Препаратите, с които работим се справят чудесно при отстраняването на петна с различен произход. Процесът, който следваме за перфектното изпиране на матрака ви е доказан и успешен. По-долу може да се запознаете по-обстойно с него:

  • Определяме материята на матрака и степента на замърсяване
  • Третираме по-упорити и видни петна със специални продукти
  • Минаваме цялата повърхност с екстрактора, изсмуквайки препарата с отделената мърсотия

Защо да се доверите на Клийн Хелп?

Ако искате да спите спокойно в леглото си и да сте сигурни в качеството на услугата, изберете Клийн Хелп. Ние приемаме всяка поръчка сериозно, без значение колко е голяма. Нашият екип полага усилие и използва най-качествените машини и препарати, за да постигне желаните от вас резултати. Когато се нуждаете от истински професионалисти, се обърнете към нас!

  • Ние сме квалифицирани, работим усърдно и се доставяме качесвена услуга
  • Използваме професионална техника за дълготрайни резултати
  • Матраците се третират само с препоръчани и доказани продукти
  • Идваме и чистим в удобна за вас дата и час
  • Цените, които предлагаме отразяват високото качество, което предлагаме

Наред с услугите ни за пране на матраци в София, ние предлагаме и други услуги за еднократно почистване на домове. Повече за цените можете да намерите тук.

Как да поръчате нашата професионална услуга?

Свържете се с Клийн Хелп на 0886 20 90 90 и поръчайте следващото почистване на матраците в дома ви днес. Наш консултант ще отговори на всичките ви въпроси и ще ви даде ориентировъчна цена, след като вие предоставите информация за големината и състоянието на матраците, които искате да бъдат почистени от нас. Не се колебайте, а се доверете на най-добрия екип в цяла София.